NoticiesDeducció autonòmica Catalunya. Obligació de presentació de la Renda per haver estat en ERTO

01/05/2021

Hola!

Benvinguts al nostre blog!

Avui us parlarem d’una deducció autonòmica en la declaració de la renda que s’està fent en aquest moment i que correspon a l’any 2020.

El Govern de la Generalitat de Catalunya va a aporvar una deducció per a aquells contribuents que, causat per haver estat en un ERTO durant l’any 2020, estigui obligat a realitzar la declaració de la renda, quan en condicions normals no hi estaria.

L’import de la deducció serà el resultat de restar de la quota íntegra autonòmica, la quota íntegra estatal, sempre que la diferència sigui positiva.

Requisits:

Només podran aplicar aquesta deducció aquells contribuents que, per obtenir rendiments íntegres de treball per quantia entre 14.000 i 22.000 euros, de més d’un pagador, resultin obligats a presentar la declaració de l’IRPF per aquesta circumtància.

NO s’aplicarà aquesta deducció si la circumstància que obligi al contribuent a realitzar la declaració sigui una altra, com podria ser si es perceben rendiments íntegres de capital mobiliari en quantia superior a 1.600 euros, o rendes immobiliàries superiors a 1.000 euros.

Si tens algun dubte, consulta’ns!

https://ireth.cat/wp-content/uploads/2021/05/desgravaciones-renta-kObH-1024x512@abc.jpg
1
Hola, en què podem ajudar-te?
Powered by